Tips voor het samenstellen van een gezond kerstpakket

Tips samenstellen gezond kerstpakket

Heel veel Nederlanders hebben de wens om vanaf oud en nieuw gezonder te gaan leven. Hier kan je als bedrijf goed op inspelen door een gezond kerstpakket te geven aan jouw werknemers. Maar goed, hoe stel je een kerstpakket samen dat zowel gezond is als leuk is om te krijgen? Daar geven wij jou in dit artikel enkele tips voor! 

Smoothiepakket

Smoothies zijn tegenwoordig helemaal hip. Zo kan je er veel groentes en fruit in verwerken, zodat je op een gemakkelijke manier vezels en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast zijn ze ook nog eens super lekker om te drinken!  Perfect dus om te gebruiken als basis voor een gezond kerstpakket!

Stel daarom een kerstpakket samen met alle ingrediënten om meerdere van dit soort heerlijke smoothies te kunnen maken. Wil je nog iets extra’s geven? Doe er dan ook een blender bij! 

Theepakket 

Een keertje wat anders geven dan normaal? Kijk dan eens naar een thee-kerstpakket. Hiermee kan jij jouw werknemers een prachtig pakket geven dat bomvol zit met allerlei heerlijke en verrassende theesoorten. Hiermee kunnen ze thuis lekker ontspannen en ontstressen. Je kan dit pakket zelf samenstellen, maar je kan er ook voor kiezen dit door een kerstpakket bedrijf te laten doen. Scheelt weer wat tijd.

Fit kerstpakket 

Behalve de standaard kerstpakketten met eten of drinken er in, zijn er ook voldoende andere ideeën voor kerstpakketten. Zo kan je ook het “fitte” kerstpakket geven, waarbij jij jouw werknemers een sportarrangement cadeau doet. Hiermee kunnen ze zelf bepalen bij welke sportschool zij deze willen gebruiken. Je kan kiezen om een maandabonnement te geven, maar je kan ook kiezen voor een tennis- of zwemarrangement. Genoeg keuze dus!

Superfood-pakket 

Een volgende optie is om te gaan voor een superfood-pakket. In zo’n superfood-pakket stop je allerlei lekkere en gezonde superfoods. Dit is vooral erg leuk wanneer jij jouw werknemers graag een boost wilt geven, als je weet dat zij al langere tijd bezig zijn met hun gezondheid. Stop in dit kerstpakket ook een lijstje waarop staat welke superfoods in het pakket zitten en wat deze doen voor je gezondheid. 

Een mini-tuintje 

Tot slot is een mini-tuintje ook nog een leuk idee om als kerstpakket te geven dit jaar. In dit pakket krijgen jouw werknemers een mooi kistje met lekkere en gezonde producten er in. Daarnaast zitten er ook zaadjes bij met instructies. Zo kan de ontvanger eerst al het lekkers uit het kerstpakket opeten, om het pakket vervolgens als mini-tuintje te gebruiken om eigen groente of fruit in te kweken. Hoe gezond wil je het hebben?

Gezonde kerstpakketten zijn een echte trend geworden. Hopelijk heeft dit artikel je op ideeën gebracht en weet jij nu precies hoe je een gezond kerstpakket kan gaan samenstellen!