Onmisbare personeelsgeschenken binnen de reisbranche

personeelsgeschenken reisbranche

Tegenwoordig wordt er steeds meer gereisd door mensen, bijvoorbeeld met de auto of trein, maar ook vaak wordt het vliegtuig gepakt. Voor de bedrijven die dit faciliteren is er veel personeel nodig. Denk bijvoorbeeld aan conducteurs, piloten, stewards,  stewardessen en reisorganisatoren. Om het personeel extra te waarderen, kan je als bedrijf personeelsgeschenken geven. Dit laat niet alleen zien dat je je personeel waardeert, maar het heeft nog meer voordelen. In deze blog leggen wij uit waarom personeelsgeschenken belangrijk zijn en waar je aan kan denken bij het geven van personeelsgeschenken binnen de reisbranche.

Waarom zijn personeelsgeschenken belangrijk?

Naast dat je personeel zich gewaardeerd voelt, voelt het personeel zich ook meer verbonden met het bedrijf of de werkgever. Het personeel voelt zich meer onderdeel van het bedrijf en dit kan uiteindelijk ook ervoor zorgen dat iemand trots is op het bedrijf waar hij of zij werkt. Wanneer iemand trots is op het bedrijf en dit ook naar de buitenwereld laat zien, kan die persoon beschouwd worden als brand ambassador. De spullen met het logo van jouw bedrijf zorgen voor meer zichtbaarheid. Dit is dan weer een stukje extra marketing voor jouw bedrijf.

Als bedrijf kan je ook personeelsgeschenken geven die handig en praktisch zijn voor het werk zelf. Dit scheelt het personeel namelijk in kosten. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank met logo voor conducteurs, piloten, stewards en stewardessen die veel onderweg zijn en weinig mogelijkheden hebben om hun telefoon op te laden bij een stopcontact. Dit is een praktisch personeelsgeschenk binnen de reisbranche waardoor het logo van jouw bedrijf op meerdere plekken wordt blootgesteld. Het personeel hoeft dit niet zelf aan te schaffen, waardoor je als bedrijf ook weer meer waardering krijgt!

Ideeën voor personeelsgeschenken binnen de reisbranche

Een powerbank is dus een ideaal personeelsgeschenk, maar wat is nog meer een goed personeelsgeschenk binnen de reisbranche? Ga na wat het personeel precies nodig heeft voor zijn werk. Ben je op zoek naar geschenken voor mensen die werken op kantoor voor jouw bedrijf? Kies dan voor een waterfles, een mok, pennen of notitieboekjes. Of ben je op zoek naar geschenken voor personeel dat veel reist, zoals stewards, stewardessen, piloten en conducteurs? Dan kan je eerder denken aan een (rug)tas, een koptelefoon of toilettassen bedrukken. Al deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Het personeel heeft hiermee direct alles bij de hand heeft om op reis te gaan voor werk.